Wonen Vitaal
Image default
Bouwmaterialen

Laat nu uw graniet polijsten!

Merkt u dat uw vloer erg dof is en wordt uw vloer niet meer goed schoon door te dweilen? Dan is het tijd om uw graniet te polijsten. Doordat u uw graniet dagelijks gebruikt, kan het voorkomen dat het zijn oorspronkelijke glans verliest. Als u uw graniet met enige regelmaat polijst, wordt de oppervlakkige schade verwijderd en krijgt de graniet zijn glans weer terug. Om graniet te polijsten raden wij aan om een echte professional in te schakelen. 

De werkwijze die gehanteerd wordt bij graniet polijsten

Bij graniet polijsten wordt vakkennis vereist. Met professionele machines wordt uw graniet weer glimmend gemaakt. Als eerst wordt het graniet gereinigd en ontvet zodat uw vloer er kaal uitziet. Daarna zal machinaal het graniet geslepen worden. Mochten er hierna nog diepere beschadigingen zichtbaar zijn, zullen deze opgevuld worden. Vervolgens gaan we het graniet met steeds fijnere diamantkorrels en in meerdere stappen schuren/polijsten, totdat deze op glans is en een mooie uitstraling heeft. 

Waarom kiezen voor echte professionals?

Na een granieten vloer polijsten is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden. Door de juiste onderhoudt kan uw graniet ook een langere levensduur krijgen. Echte professionals gebruiken goede en duurzame onderhoudsmiddelen zodat het uw vloer niet beschadigd. Voor advies over uw graniet polijsten kunt u ten alle tijden contact opnemen met een professional.  

De kosten van graniet polijsten

De prijs van het polijsten wordt gebaseerd op de schade van het graniet. Als u een bedrijf inschakelt, komen er professionals langs om een analyse uit te voeren. Tijdens deze analyse wordt er gekeken naar de oppervlakte, de handelingen die nodig zijn om de glans te herstellen en scheuren in de vloer. Vraag van te voren een offerte op maat aan zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u graag meer informatie? Neem contact op met een natuursteen specialist.

 

https://www.misterkools.nl/natuursteen/graniet-polijsten