Wonen Vitaal
Image default
Decoratie en accessoires

Van je huis een gezellige thuis maken met interieuradvies op maat

 Je hoort wel eens dat je aan een interieur kan zien wie de bewoners zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen stijl en voorkeuren en geen twee interieurs zijn dezelfde en net dat maakt het zo boeiend. Maar wat als je na enige tijd op je interieur uitgekeken bent en het roer eens helemaal wil omgooien? Wat als je gaat verhuizen en je interieur past niet langer bij de stijl van de woning? Wat als je gaat samenwonen en jullie willen elk jullie eigen stijl in huis brengen? Allemaal vragen een professional in interieuradvies je een passend antwoord kan op geven.

 

Professioneel interieuradvies op basis van jouw ideeën

Het werk van een interieurstylist begint altijd bij jouw verhaal, het is namelijk jouw woning en jij moet je er helemaal thuis kunnen voelen, ook na de restyling. Tijdens een eerste gesprek worden dus niet alleen de mogelijkheden van de woning in kaart gebracht, er wordt ook, en vooral, nauwgezet geluisterd naar jouw ideeën. Aan de hand van ontwerptekeningen, 3D-prints en zelfs mooie moodboards wordt alvast een eerste schets gemaakt van wat het zou kunnen worden en waarbij jij al even de sfeer kan opsnuiven van je nieuwe plekje. Hierbij kan je natuurlijk rekenen op tal van tips en adviezen om nog net dat tikkeltje extra sfeer aan je interieur toe te voegen en het helemaal uniek te maken. Pas als jij ervan overtuigd bent dat jouw nieuwe interieur vorm heeft gekregen, is de ontwerpopdracht af en kan de uitwerking beginnen.

 

Laat je verrassen door de mogelijkheden die interieuradvies je kan bieden

Interieurstylisten kennen als geen ander de mogelijkheden die je met iedere woning hebt, hoe groots je de renovatie ook ziet of hoe beperkt je budget ook is. Vaak zijn het kleine details die het verschil maken en net dat oog voor detail kan jouw stylist je geven. Accessoires waar je zelf niet aan dacht, kleine accenten die het hele huis een speciale toets geven of uniek meubelen, het kan allemaal perfect jouw nieuwe interieur en je nieuwe thuis vormen.

Jouw woning moet het plekje worden waar jij je helemaal thuis voelt en tot rust kan komen. In een interieur dat je op het lijf geschreven is, lukt dat natuurlijk eens zo goed en na het werk van jouw interieurstylist sta je ongetwijfeld versteld van het resultaat.