Wonen Vitaal
Image default
Woningen

Makelaar Amsterdam West

Je woning in verhuren met een makelaar Amsterdam West

Heb jij een woning in Amsterdam West en wil jij deze verhuren? Hiervoor heb jij een makelaar in Amsterdam West nodig. Niet iedereen kan namelijk zijn woning plaatsen op bijvoorbeeld Funda en Pararius. Alleen makelaars hebben hier het recht toe. Een verhuurmakelaar is daarnaast ook gespecialiseerd in het hele proces en kan dit professioneel uitvoeren.

Hoe wij jou kunnen helpen met het verhuren van je woning in Amsterdam West

Als jij je woning in Amsterdam West wil verhuren kan een makelaar in Amsterdam jou daarbij helpen. We bieden je ondersteuning gedurende het hele proces en vinden de juiste huurder passend bij jouw wensen. We regelen ook alles contractueel en we doen een screening en creditcheck bij elke potentiële huurder. Al deze dingen vallen onder de normale kosten dus betaal je niks extra’s voor.

Wij publiceren de woning ook op diverse platforms zoals Funda en Pararius, als je nog geen professionele foto’s hebt van je woning kunnen wij hier ook voor zorgen.

De bezichtigingen kun je ook door ons laten doen. Je kan ze ook zelf doen mits je hiervoor de tijd hebt. We screenen de kandidaten en stellen een verhuurovereenkomst op. Tot slot doen we de check-in en begin inspectie. Hierdoor weten alle partijen hoe de woning er aan toe is zodat dit later niet voor problemen kan gaan zorgen. Wij kunnen ook het beheer voor u doen nadat wij een huurder hebben gevonden.

Vindt een geschikte huurder met een makelaar in Amsterdam West

Nadat wij een geschikte huurder voor jou hebben gevonden tekenen alle partijen de huurovereenkomst. Hier staan alle regels in en hoe lang de woning verhuurd wordt. Dit kan bepaalde tijd of onbepaalde tijd zijn. In het tweede geval mag de verhuurder de huurder niet zomaar de woning uitzetten. Als het contract voor bepaalde tijd is en de verhuurder weer uit de woning vertrekt zullen wij een eindinspectie voeren om te kijken of de woning nog eruit ziet zoals die geleverd was. Als alles in orde is, helpen wij jou weer zoeken met een nieuwe huurder voor de woning. Als er wel wat veranderd is wat niet veranderd hoort te zijn, zullen wij dat aangeven aan beide partijen en onderzoek doen naar de veranderingen/schade en de kosten verhalen op de huurder.