Wonen Vitaal
Image default
Onderhoud

Tricel groene zeep en soda nu ook online

Natuurlijke reinigingsproducten van Tricel

Heb jij weleens gehoord van Tricel? Vast wel! Ze staan als sinds jaar en dag in de schappen van de supermarkt en Tricel is vooral bekend voor de natuurlijke groene zeep. Tricel is een geliefd product omdat het reinigingsproducten zijn voor in het huis op basis van natuurlijke ingrediënten. Dus ZONDER chemische toevoegingen. Miljoenen gebruikers zweren er bij en gebruiken het op dagelijkse basis voor geweldige eigenschappen. En omdat het zo veilig is, kopen juist huishoudens met kinderen de groene zeep en soda producten van Tricel. En dat kan vanaf nu ook gemakkelijk en snel online! šŸ™‚

Bestel groene zeep van Tricel online via Klok-eco.nl

Het bestellen van Tricel producten gaat via dezelfde vertrouwende webshop als die van Klok. Een beetje vreemd zou je in eerste instantie denken. Maar niets is minder waar, de gelijkenissen zijn juist groot. Zo zijn zowel Klok als Tricel onderdeel van moederbedrijf Senzora Detergents uit Deventer. En allemaal hebben ze één duidelijk doel. En dat is de wereld groener maken met natuurlijke schoonmaak producten.

De vertrouwde Tricel producten kun je nu dus ook bestellen in de webshop van klok-eco.nl. Zo kun je ook direct online boodschappen doen naar ecologische huidvriendelijke wasproducten van Klok. De producten van Tricel die online besteld kunnen worden zijn:

Hecht je veel waarde aan milieuvriendelijk schoonmaken? Dan is Tricel hét product dat je moet gebruiken voor keuken, huis en sanitair. Probeer het vandaag nog uit en bestel gemakkelijk online.

Schoonmaken met 0% parfum en 0% kleurstof

De reden waarom consumenten Klok wasmiddelen bestellen is omdat alle Klok producten neutrale wasmiddelen zijn zonder parfum en kleurstoffen. Daarbij is dus geen woord gelogen met daadwerkelijk 0% parfum en 0% kleurstof.

De Klok witte waspoeders zijn ontwikkeld om volledig vlekvrij kleding te wassen op lage temperaturen. Klok waspoeder kleur is dan weer speciaal ontwikkeld voor de gekleurde was en zorgt voor een stralend fris en schoon resultaat van kleur. Onze speciale formule is ontwikkeld zodat het effectief schoon was op alle temperaturen.

Vaker wassen met Klok biedt nog meer voordelen. Het textiel wordt steeds beter bestand tegen veil en blekken en omdat Klok geen kleur- en geurstoffen bevat, heb je als drager van het kledingstuk geen last van overtollige parabenen. Ook zijn al onze producten gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Probeer onze proefbox uit tegen een scherpe prijs

Wil je kennismaken met Klok? Koop dan de extra voordelige klokbox uit. Deze is te bestellen in onze webshop tegen een extra scherpe prijs en bevat een sample van al onze producten. Zo kun je gemakkelijk en voordelig kennis maken met ecologisch wassen met Klok.

https://www.klok-eco.nl/