Wonen Vitaal
Image default
Onderhoud

Waarom een onderhoudscontract afsluiten voor loodgieterswerk de moeite waard is

Heeft het water je ooit tot de knieën gestaan? Dan kun je je de laatste keer dat je een loodgieter nodig had vast nog goed heugen. En hoogstwaarschijnlijk heb je daarna een onderhoudscontract afgesloten om herhaling te voorkomen. Heb je dit nog nooit meegemaakt? Dan lijkt een onderhoudscontract voor loodgieterswerkzaamheden misschien duur en overbodig. Toch is het slim om hier wel over na te denken. Is het namelijk een spoedgeval, dan gaat de prijs omhoog, zeker in het weekend. Dit kun je voorkomen met een onderhoudscontract.

Voorkomen is beter dan genezen

Een onderhoudscontract zorgt ervoor dat kleine problemen niet uitgroeien tot grote hoofdpijndossiers. Regelmatige controles kunnen lekkages, verstoppingen en andere problemen opsporen voordat ze ernstig worden. Dit kan je op de lange termijn een hoop geld en ongemak besparen. Ben je nog op zoek naar een goede professional? Kies dan voor Siersma Installaties in Brabant. Dit is een partij die gespecialiseerd is in loodgieterswerkzaamheden en meer.

Waarom? Jij krijgt prioriteitsservice

Heb je ooit geprobeerd om een loodgieter te bellen tijdens een piekmoment, zoals de eerste koude dag van het jaar? Met een onderhoudscontract krijg je vaak prioriteitsservice, wat betekent dat je bovenaan de lijst staat wanneer je hulp nodig hebt.

Je bespaart op noodreparaties

Noodreparaties zijn vrijwel altijd duur, vooral buiten kantooruren. Een onderhoudscontract omvat vaak een aantal services tegen een vooraf bepaalde prijs, wat je beschermt tegen de hoge kosten van onvoorziene reparaties.

Je verlengt de levensduur van je leidingen en sanitair

Regelmatig onderhoud helpt de levensduur van je leidingen en sanitair te verlengen. Dit betekent minder vervangingen op lange termijn en dus meer besparingen. En meer geld in je portemonnee.

Jij zit altijd goed qua onderhoud

Misschien wel een van de belangrijkste voordelen: je hebt rust en je weet dat jouw onderhoud altijd goed geregeld wordt. Weten dat je loodgieterswerk in goede handen is en dat preventieve maatregelen worden genomen om problemen te voorkomen, is eigenlijk onbetaalbaar. Dus zet die stap naar een onderhoudscontract als het binnen je financiële middelen ligt, want het gemak en de gemoedsrust zijn elke cent waard.

 

 

https://siersma-installaties.nl/