Wonen Vitaal
Image default
Inrichting

Een mooi huis als mooie thuis

Daar is de herfst weer. Koudere en vooral kortere dagen zorgen ervoor dat we sneller lekker thuis blijven. Niets mis mee uiteraard, maar dan wel in een mooi huis waar we ons thuis voelen. Omdat het thuisgevoel voor iedereen anders is, zijn er gelukkig accessoires te vinden in ontelbare stijlen. Indien jij je ook de vraag stelt hoe jij je woonplek kunt personaliseren, denk dan zeker aan de creatie van een fotowand. Het maakt niet uit of je voor je huis, appartement of kamer de geschikte aankleding zoekt, een fotowand past in elke ruimte.

Veelzijdige fotowanden

Een fotowand – de naam zegt het al – is een wand waaraan foto’s worden opgehangen. Het mooie aan dit concept is de eenvoudigheid. Creëer jouw fotowand in enkele stappen:

  • kies een muur die wat opsmuk kan gebruiken
  • de muur bevindt zich bij voorkeur in een ruimte die bijdraagt aan jouw thuisgevoel
  • check of de muur geschikt is om fotolijsten aan op te hangen
  • naargelang de beschikbare ruimte, kies je een template voor jouw fotowand. Inspiratie hiervoor is te vinden op de website Desenio.nl.
  • bestel de nodige lijsten
  • bepaal met welke foto’s je de lijsten zal vullen. Je wordt ongetwijfeld al vrolijk door de foto’s te kiezen.
    Het resultaat is een fotowand die zo persoonlijk is dat die meteen de juiste sfeer weergeeft. Weg herfstdip!

Posters maken de fotowand af

Wanneer je het een te grote uitdaging vindt om geschikte foto’s te selecteren, kan je er ook voor kiezen om met posters te werken. Of met een combinatie van foto’s en posters en zelf een fotowand samenstellen. Het voordeel van posters is dat die snel de door jouw gewenste sfeer weergeven. Zin in een andere sfeer? Door de posters te vervangen, leg je makkelijk en vlug het juiste accent.