Wonen Vitaal
Image default
Accessoires

208 valt in de smaak

De PEUGEOT e-208, de 100% elektrische versie van de 208, valt in de smaak. De moderne uitrusting, het rijplezier en de PEUGEOT i-cockpit® met het unieke, compacte stuurwiel hebben ervoor gezorgd dat sinds de lancering in 2019 al bijna 110.000 exemplaren zijn geproduceerd. Sinds begin 2022 is de PEUGEOT e-208 zelf leider in het elektrische B-segment in Europa. De PEUGEOT e-208 tilt nu zijn kwaliteiten naar een hoger niveau met de technologie van de 100% elektrische PEUGEOT e-308, die garant staat voor meer rijplezier, meer kracht en een grotere actieradius.

Steeds vaker kiezen Peugeotrijders voor Peugeot Private Lease. Het is hierbij aan te bevelen om de aanbiedingen van de verschillende leasemaatschappijen te vergelijken in een goede Private Lease Vergelijker.

Want er zijn wel meer dan 100 aanbieders van Private Lease. Deze hebben allemaal hun eigen selectie modellen en uitvoeringen. De meerkosten bij een kortere looptijd of meer kilometers lopen sterk uiteen. Hier valt geld te besparen.

Op Leaseauto.nl zijn de beste Private Lease Aanbiedingen bij elkaar gebracht. Niet alleen nieuwe auto’s, maar ook Private Lease Occasions.

Dit geldt ook voor de Private Lease Elektrische auto. Bij het vergelijken van elektrische auto’s is het altijd van belang om goed te letten op de actieradius en de accucapaciteit. Deze hebben niet alleen een grote invloed op de praktische bruikbaarheid van de auto, maar ook op de leaseprijs.

Peugeot heeft altijd al een goed gevoel gehad voor trends en dus kun je modellen in alle soorten en maten vinden. Rond het jaar 2000 waren kleine open auto’s bijvoorbeeld in de mode, dus bedacht Peugeot de 206 CC – een trendy cabriolet met een hard dak dat je elektrisch open kunt klappen. Tegenwoordig zijn zogenoemde compacte crossovers populair: zo’n model combineert de stoere looks en de hoge zitpositie van een grote auto met de lagere gebruikskosten en goede overzichtelijkheid van een kleinere klasse. Ook nu bestaat er een Peugeot die precies in de trend past: de razend populaire 2008. Ook de Peugeot 3008 is een vergelijkbaar crossover model.