Wonen Vitaal
Image default
Meubels

Moderne banken met Scandinavisch design

De Sav & Økse banken: modern Scandinavisch design

Het designmerk Sav & Økse (onderdeel van De Machinekamer) staat voor Scandinavisch design, ontworpen vanuit een nuchter oogpunt. Hollandse nuchterheid. Onze meubels zijn gemaakt door vakmannen in Europa en hebben functionaliteit als kernwaarde. De bankencollectie bestaat uit diverse modellen moderne zitbanken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De collectie omvat zowel rechte banken als hoekbanken, modulaire banken en loungebanken maar ook moderne fauteuils en hockers. Zo is er voor elke woonkamer en interieurstijl een passende moderne bank met Scandinavisch design te vinden. Bijvoorbeeld de modulaire bank Ulla, mooie Metta met een knipoog naar de sixties of de populaire bank Jolin.

Moderne bank in stof en kleur naar wens

Bij de nieuwste bankencollectie van het meubelmerk Sav & Økse heb je de keuze uit 8 met zorg geselecteerde meubelstoffen. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren. Ga je voor een aardetint of kies je voor kleur in jouw woonkamer? Er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur. Kom langs in één van de showrooms om jouw favoriete stof en kleur uit te kiezen. Alle stofstalen zijn aanwezig in de showrooms en onze verkoopadviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden wat betreft de stoffering en opstelling van de moderne Scandinavische banken van Sav & Økse.

Comfortabele moderne designbanken

De bankencollectie van Sav & Økse kenmerkt zich door aantrekkelijke designs, een eigentijdse en gevarieerde selectie moderne banken, en niet te vergeten, uitstekend zitcomfort. Bovendien bieden deze banken een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Binnen de collectie vallen duidelijk herkenbare Scandinavische designelementen op, waaronder een gevoel van luchtigheid, ingetogen elegantie en fraai vormgegeven lijnen. Kortom, een Sav & Økse bank voegt niet alleen comfort, maar ook schoonheid toe aan jouw woonkamer, waardoor het een waardevolle aanvulling wordt.

Showrooms in Zaandam & Utrecht

Ben je benieuwd naar de collectie moderne Scandinavische banken van Sav & Økse? Kom langs in de De Machinekamer showroom in Zaandam of Utrecht om te komen proefzitten en te ontdekken welke bank er bij jouw en je interieur past.

https://www.sav-okse.nl/nl/