Wonen Vitaal
Image default
Inrichting

Daarom kies je voor een tweedehands geluidscabine

Overweeg je om een geluidscabine aan te schaffen, dan heb je misschien ook al gekeken naar een tweedehands cabine. Dit scheelt namelijk qua kosten behoorlijk veel ten opzichte van een nieuwe geluidscabine. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een tweedehands geluidscabine en zijn die voordelen er eigenlijk wel? Dit artikel geeft je antwoord op die vragen.

Het prijskaartje is voordeliger

Zoals we hierboven ook al benoemd hebben: occassions kopen scheelt gewoon behoorlijk veel in de portemonnee. De kwaliteit van de cabines is overigens net zo goed en doet niet onder voor een nieuwe cabine. Dit komt doordat de cabines voor verkoop uitgebreid gecontroleerd worden. Indien er onderdelen vervangen moeten worden gebeurt dit voordat de cabine te koop wordt aangeboden. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goede kwaliteit cabine.

Je koopt de cabine compleet en vrijwel altijd gemonteerd

Het voordeel van een tweedehands geluidscabine is dat deze al eens in elkaar gezet is. Je kunt bij aanschaf dus zien hoe de cabine er gemonteerd uitziet. Hooguit moet je de cabine in twee delen opsplitsen voor vervoer, maar in principe zou je de cabine ook volledig gemonteerd mee kunnen nemen. De geluidscabines van Esmono Sound zijn bovendien van tevoren gecontroleerd en gekeurd, dus je koop altijd een complete cabine.

Het is beter voor het milieu

Een geluidscabine een tweede leven geven, is beter voor je portemonnee én voor het milieu. Door te kiezen voor een occasion geluidscabine hoeven er niet nodeloos nieuwe grondstoffen verwerkt te worden tot een geheel nieuwe cabine. De onderdelen die vervangen moeten worden, zijn tijdig vervangen en de kwaliteit van de cabines is net zo goed als nieuwe cabines. Bovendien vindt er minder CO2-uitstoot plaats omdat de nieuwe cabine niet eerst naar de winkel en later de klant vervoerd hoeft te worden. Het is dus op verschillende vlakken beter voor het milieu om te kiezen voor een tweedehands geluidscabine.

Tweedehands cabines gaan nog jarenlang mee

Een tweedehands geluidscabine van Esmono Sound gaat nog vele jaren mee. Dit komt doordat de geluidscabines van hoge kwaliteit zijn en makkelijk te onderhouden zijn. Door de duurzame materialen hoeft er ook bijna nooit iets vervangen te worden, wat ervoor zorgt dat je nog vele jaren plezier zal hebben van jouw geluidscabine. Wil je dus graag een geluidscabine kopen maar niet de volle prijs betalen, dan zijn tweedehands geluidscabines een voordelig alternatief.

 

https://esmono.nl/