Wonen Vitaal
Image default
Inrichting

Betonnen aanrechten voor elk interieur

Bij het renoveren van een keuken of het ontwerpen van een nieuwe keuken speelt het aanrechtblad een grote rol. Niet alleen de afmetingen en het ontwerp van het aanrechtblad is belangrijk, maar ook het materiaalsoort. Vandaag de dag is beton steeds populairder om te gebruiken voor het vervaardigen van een aanrechtblad. In dit artikel leest u waar beton het aan populariteit wint op het gebied van aanrechtbladen.

 

Eenvoudig te gieten

De voornaamste reden dat beton zeer gewild is, is vanwege de functionaliteit van de productie. Beton is eenvoudig te gieten in iedere gewenste vorm. Dit is zeer praktisch als het aankomt op aanrechtbladen. Heeft u een uniek ontwerp voor de keuken? Dan is het vinden van aanrechtbladen op maat nog een flinke uitdaging. Dankzij beton is het mogelijk om dit ontwerp op maat te gieten. Zo heeft u altijd een aanrechtblad dat perfect past in uw keuken. Dit niet alleen, ook is het gieten in de juiste vorm een stuk sneller dan het op maat maken van overige materialen.

 

Verscheidenheid in kleur en uitstraling

Betonnen aanrechtbladen klinkt niet altijd zo vanzelfsprekend. Dit komt door het beperkte beeld van beton. Vandaag de dag kunt u beton in oneindig veel kleurtinten kiezen. Bij een strakke keuken kunt u voor een lichtgrijze kleur kiezen, maar in een landelijke keuken is een lichtbruine kleur wellicht een betere kandidaat. Laat u verrassen door de verscheidenheid aan kleur en uitstraling van betonnen aanrechtbladen.

 

Eenvoudig de onderhouden

Ook kiest u voor een aanrechtblad van beton, wanneer u geen zin heeft om te veel moeite te doen om het blad te onderhouden. Waar speciale hout- of steensoorten zorgen voor een prachtige uitstraling van uw keuken, zijn deze materiaal broos en vergen veel en zorgvuldig onderhoud. Beton kunt u moeiteloos schoon houden en het verliest haar kleur of glans niet. Het is dan ook niet vreemd dat veel professionele keukens kiezen voor het gemak van beton voor het aanrechtblad. Het is eenvoudig schoon te houden en u heeft geen speciale producten nodig om het blad te onderhouden.

 

Voordelige optie

Natuurlijk speelt geld altijd een rol in het maken van deze keuzes voor de nieuwe keuken. Ook daarom is het de overweging waard om een aanrecht van beton te laten plaatsen. Betonnen aanrechtbladen zijn vandaag de dag zeer populair en dat komt ook zeker door de prijs. U geniet van een professioneel en modern ogende keuken voor een fractie van de prijs van natuursteen.