Wonen Vitaal
Image default
Energie en verwarming

Boilers koop je bij elektrischeboiler.eu

Boilers koop je bij elektrischeboiler.eu

De webshop van elektrischeboiler.eu is zeker de moeite waard om eens te bezoeken als je op zoek bent naar een elektrische boiler. www.elektrischeboiler.eu is een webshop met als hoofdproduct, zoals de naam al zou vermoeden; boilers. Maar ook voor bijvoorbeeld een elektrische cv of anders soortig elektrische aangedreven apparaten vind je hier! De producten zijn te koop voor consumenten, maar installateurs en speciaalzaken zijn hier al jaren kind aan huis.

Producten kunnen tegen zeer scherpe prijzen aangeboden worden omdat ze groot inkopen. De merken die zij voeren zijn oa: Wesen, Nofer/Aparici, Lemet, Wijas en DAT. Cv’s komen van het bekende merk Elterm.

 

Wat doen ze zoal?

elektrischeboiler.eu is een webshop. Maar een geruststellende gedachte is voor veel mensen toch dat er ook een bezoekadres is met een fysieke showroom en een groot magazijn. Zo kun je altijd langs komen mocht er onverhoopt iets mis zijn, of je de spullen eerst even willen komen bekijken. Ze zijn gevestigd in het Noord-Hollandse Heiloo.

Ze zijn begonnen als kleine webshop, maar het bedrijf is gegroeid en inmiddels hebben ze meerdere websites in beheer. De producten worden  met hoogwaardige materialen gemaakt, zo zijn de producten duurzaam en is een lange levensduur gegarandeerd.

Door de fijne samenwerking met de fabrieken is het voor elektrischeboiler.eu mogelijk om producten te blijven verbeteren. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe isolatietechnieken toegepast waardoor er nog meer bespaard kan worden op het energieverbruik.

 

Advies.

Bij elektrischeboiler.eu zijn ze ervan overtuigd dat ze de productinformatie overzichtelijk en duidelijk op de site hebben vermeld, maar toch kan het zijn dat het voor de consument lastig blijft de juiste boiler, cv of doorstromer te kiezen.

Daarom zijn zij op werkdagen altijd telefonisch te bereiken op: 072 – 369 0067. Je kunt je vraag of opmerking uiteraard ook 24/7 mailen naar info@elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/