Wonen Vitaal
Image default
Woonkamer

Ontdek welke tafelpoot het beste bij jouw interieur past.

Industriele-tafels heeft een ruime collectie aan tafelpoten. Door onze ruime collectie hebben wij poten passend bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een tafelpoot zoekt voor een botanisch, industrieel of modern interieur, bij industriele-tafels zit je goed. Het leuke is dat je jouw eigen unieke tafel kunt maken met onze tafelpoten.

 

Maak jouw eigen unieke tafel

 

Maak een uniek meubel met de tafelpoten van industriele-tafels.com. Heb je zelf een mooi uniek tafelblad, maak dan je tafel compleet met onze tafelpoten. De tafelpoten zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen.

 

Afwerking tafelpoot

 

De tafelpoten zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating. De poedercoating zorgt niet alleen voor een mooie afwerking maar zorgt er ook voor dat de tafelpoot is beschermd. De poten zijn behandeld met 1 laag, ze kunnen daardoor ook buiten staan maar wij geven alleen geen garantie op roestvorming. Onze tafelpoten zijn verkrijgbaar in het zwart of in het wit.

 

Montage

 

Alle tafelpoten zijn voorzien van grote sleufgaten voor het monteren van de poten. Daarnaast zitten er ook kleinere gaatjes in voor als je een blad hebt wat uit meerdere delen bestaat. De tafelpoten zijn makkelijk te monteren. Leg het tafelblad eerst ondersteboven op de grond, wij raden aan om hier even wat dekens onder te leggen om het blad te beschermen. Meet uit waar de poten moeten komen en teken dit af. Heb je geen zelf tappende schroeven, boor de gaten dan eerst voor, voordat je de tafelpoten aan het blad schroeft.

 

Verzending

 

De tafelpoten verzenden wij met DPD en zijn in stevige kartonnen dozen verpakt. Mocht je een tafelpoot hebben besteld met bijvoorbeeld een vloerplaat dan verzenden wij de poot met DHL op een pallet. Dit omdat de plaat veel te zwaar is om zo op te tillen.

https://www.industriele-tafels.com/tafelpoten/