Wonen Vitaal
Image default
Woonkamer

Ontdek de ruime collectie losse stalen bankpoten van Industriele-tafels.com

Geef jouw interieur een persoonlijk tintje met jouw zelfgemaakte bankje. Door onze ruime collectie aan bankpoten hebben wij voor ieder wat wils en creëer je in een handomdraai jouw eigen unieke bankje. Een leuk bankje voor in de hal of de perfecte bank voor bij jouw eettafel. Voor elke ruimte hebben de perfecte bankpootjes.

 

De collectie bestaat uit losse bankpoten zonder rugleuning maar voor extra comfort ook met rugleuning. Daarnaast hebben wij een collectie aan lounge frames om jouw eigen loungebank te creëren passend voor jouw terras.

 

Heb jij je tuin al summer proof?

 

Met onze collectie loungebanken kun je jouw compleet eigen loungebank ontwerpen. Naast het standaard model met een linker en een rechter leuning waar je een rechte bank van maken, hebben wij ook een handig onderstel voor het maken van een hoekbank.

 

Onze andere losse stalen bankpoten zijn natuurlijk ook perfect te gebruiken voor een bankje voor buiten. Denk aan een leuk bankje voor in de voortuin.

 

Afwerking stalen bankpoten

 

Onze losse stalen bankpoten zijn allemaal voorzien van een mooie egale matte poedercoating. De coating zorgt niet alleen voor een mooie afwerking maar zorgt er ook voor dat de bankpoten beschermd zijn en makkelijk zijn schoon te houden. De meeste bankpoten leveren wij in 2 kleuren, namelijk in het zwart en in het wit.

De poten kunnen buiten worden gebruikt, enkel geven wij geen garantie op roestvorming.

 

Bezorgen of afhalen

 

Alle bankpoten zijn verpakt in stevige kartonnen dozen zodat de poten minder kans hebben om te beschadigen tijdens het bezorgen. Door de compacte dozen zijn de poten ook makkelijk zelf te vervoeren en daarom hebben wij ook de optie om de bankpoten bij ons af te halen. Wij maken gebruik met de bezorgdiensten van DPD. Zodra de bankpoten zijn verzonden ontvangt je dan ook een tracking link om je pakket te volgen.

 

Voor meer informatie ga naar www.industriele-tafels.com

https://www.industriele-tafels.com/bankpoten/