Wonen Vitaal
Image default
Woningaanbod

Tweede huis nabij Comomeer in Italië

Het Comomeer in Italië is een populaire bestemming voor vastgoedbeleggers, die op zoek zijn naar een prachtige omgeving, een rijke cultuur en een hoge levensstandaard. Het meer ligt in het noorden van Italië en biedt een uniek landschap van bergen, eilanden, meren en oude steden.

Bekijk ook: vastgoedprojecten aan meer van Lugano

Er is een grote verscheidenheid aan vastgoed beschikbaar in de omgeving van het Comomeer, van historische villa’s en appartementen in de steden rond het meer tot moderne nieuwbouwprojecten en landhuizen in het platteland. De prijzen voor vastgoed varieren sterk afhankelijk van de locatie, de grootte en de staat van het vastgoed, maar in het algemeen zijn de prijzen in de omgeving van het Comomeer hoger dan het Italiaanse gemiddelde.

Bekijk ook: aanbod nabij Comomeer

Toch doet zich nu een unieke investeringskans voor nabij het Comomeer in Italië. Het betreft project Porto Letizia met luxe vakantiewoningen aan het meer van Lugano. Woningen zijn inclusief hotelconcept, goed verhuurbaar en al verkrijgbaar vanaf 75.000 euro. Er zijn eveneens financieringsmogelijkheden beschikbaar.

Comomeer

Investeer in tweede huis nabij Comomeer

Een van de populairste plaatsen aan het Comomeer is Como, een historische stad met een rijke cultuur en veel toeristische attracties, zoals de Piazza del Duomo en de Villa Olmo. In Como vindt men veel historische panden, waaronder appartementen en villa’s, voor de verhuur of als investering.

Een andere populaire locatie aan het Comomeer is Bellagio, een charmant dorp dat bekend staat om zijn prachtige locatie aan het punt waar de twee takken van het meer samenkomen. Bellagio heeft een rijke historie en biedt veel luxe accommodaties met uitzicht op het meer.

Recreatief onroerend goed

Er zijn ook veel mogelijkheden voor recreatief onroerend goed, zoals vakantiewoningen aan het meer of tussen de wijngaarden in het platteland, waar men van de rust en de natuur kan genieten.

Italiaans vakantiehuis

Regio is internationaal gewild

Er zijn veel buitenlandse investeerders actief op de vastgoedmarkt aan het Comomeer, waaronder kopers uit Noord-Europa, het Midden-Oosten en Azië. Veel van deze kopers zijn op zoek naar een tweede huis of een vakantiehuis in een prachtige omgeving, en zijn bereid om hogere prijzen te betalen voor een luxe accommodatie aan het meer.

Ontwikkeling van Infrastructuur

In termen van infrastructuur is er in de omgeving van het Comomeer veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van toerisme-infrastructuren, waaronder de uitbreiding van de luchthaven van Milaan en de bouw van nieuwe wegen en treinen.

https://firstandsecondhomes.com