Wonen Vitaal
Image default
Woning en Tuin

10 argumenten om voor een schutting op maat te kiezen

Een schutting plaatsen is leuk, maar je kunt net zo goed een lage groene heg plaatsen om je tuin af te bakenen, toch? Mis! Want een schutting op maat laten plaatsen heeft zo veel meer voordelen. Lees hier 10 overtuigende argumenten waarom je het beste voor een schutting op maat kunt kiezen.

Daarom kies je voor een schutting op maat

  1. Het wordt volledig aangepast aan de afmetingen van jouw tuin

  2. Het zorgt voor een duidelijke erfafscheiding

  3. Het zorgt voor extra privacy in en rondom je tuin

  4. Het is een kwalitatieve en sterke omheining voor je erf

  5. Het biedt extra beveiliging tegen inbrekers

  6. Het zorgt voor een prettige, geborgen sfeer in je tuin

  7. Het is een ideale bescherming om kinderen op of van je erf te houden

  8. Ditzelfde geldt ook voor loslopende huisdieren

  9. Het is een duurzame investering voor je tuin

  10. Een schutting op maat kan ook qua uiterlijk volledig naar wens worden aangepast

De schutting als statement in je achtertuin

Een schutting op maat heeft dus meerdere voordelen. Toch willen veel mensen wel graag een groene heg in de tuin, maar zijn ze bang dat dit niet voldoende privacy biedt, of dat het niet stevig genoeg is om indringers buiten de deur te houden. Zeker wanneer het om bladverliezende hagen gaat kan een heg in de winter erg droog en dor uitzien. Gelukkig heb je ook in dat opzicht veel mogelijkheden met een schutting, want je kunt er ook prima voor kiezen om jouw schutting in combinatie met een heg plaatsen. Zo kun je ervoor kiezen om de ene kant van je tuin schutting en de andere van je tuin heg te maken (als tuinafscheiding dus). Maar je kunt ook een schutting plaatsen en daarvoor een heg plaatsen, zodat je toch het gewenste groen in je tuin hebt staan.

Maatwerk: when size does matter

Heb je een tuin met een gekke afmeting? Of een tuin met een gekke bocht of hoek in de erfafscheiding? Dan kom je meestal niet weg met een standaard hekwerk. Maatwerk is dan dé oplossing. Kortom: als de maat er wél toe doet, dan kun je het beste naar een specialist gaan. Kijk hiervoor bijvoorbeeld ook eens op Hekkenpoorten.nl. Dit is een online hekken- en poortenspecialist die uitsluitend maatwerk levert. Ideaal dus als je net een metertje meer of minder nodig hebt.

 

https://hekkenpoorten.nl/