Wonen Vitaal
Image default
Gereedschap

Het snel reinigen van hardnekkige vlekken met de stoomreiniger van Dennepark

Weleens last van een moeilijk te verwijderen vlek op de bank, tegel voor de deur of op een kozijn? Je zult denken dat er geen apparaat bestaat die hardnekkig vuil en vlekken kan verwijderen. Je zult wellicht al de reinigingsproducten uit de supermarkt hebben geprobeerd, maar die werken puur op basis van chemische stoffen. Overweeg onder andere daarom om voortaan een stoomreiniger te proberen!

De stoomreiniger of handstomer van Dennepark is binnen 20 seconden opgewarmd en doet dus zijn werk zonder de chemicaliën van de diverse reinigingsproducten uit de supermarkt.

Maak je huis en meubels sneller schoon zonder chemicaliën met de Dennepark handstomer! Onder de €100 en je bespaart een hoop tijd, dus het is snel terugverdient. De handstomer maakt niet alleen jouw bank of kozijn schoon, maar ook je vloer, badkamer, toilet of zelfs je kleding. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of de stoomreiniger is een reëele optie om van alles thuis of op werk te kunnen schoonmaken.

De stomer beschikt over vijf opzetstukken en is gemakkelijk op te bergen. Er is geen emmer sop nodig, hij werkt namelijk met water die uit een reservoir wordt gehaald.

Dennepark biedt een kwalitatief goede stoomreiniger voor een betaalbare prijs. Deze is erg geschikt om diverse (grote) oppervlaktes snel te reinigen. Hij is tevens compact en inzetbaar als handstomer. Hij is voorzien van verschillende stoomstanden en je hoeft enkel het reservoir gevuld te houden met water. De stoom werkt als volgt: deze zorgt ervoor dat het vuil wordt losgeweekt en het stoomapparaat dringt diep door tot in het vuil om het vervolgens te verwijderen.

https://dennepark.nl/product/stoomreiniger-2-in-1/