Wonen Vitaal
Image default
Duurzaam en gezond wonen

De game-changer voor je huis: de geluidscabine!

Je huis is niet alleen een plek van rust, maar ook van productiviteit. Het is de plek waar je ontspant, (thuis)werkt, sport en je hobby uitoefent. Het vinden van de juiste balans tussen werk en privé kan dan ook een ware uitdaging zijn. Wil je alles in één in je woning? Kijk dan eens naar de musthave van dit moment: een geluiddempende geluidscabine!

Geluiddempende rustcabine

De geluiddempende cabine is echt een uitkomst als je je graag uitleeft in huis! Ja, je leest het goed. Dit is niet zomaar een item; het is dé musthave voor iedereen die graag gefocussed wil werken of sporten en tegelijkertijd wil relaxen in dezelfde ruimte. Esmono Sound is specialist in geluiddempende studio’s en kan deze op maat maken in elke gewenste afmeting.

Waarom een geluiddempende cabine?

Stel je voor: je hebt een belangrijke deadline, een online vergadering of misschien wel een creatieve bui waarin je ongestoord wilt schrijven, componeren of mediteren. Plotseling gebeurt het onvermijdelijke. Blaffende honden in de straat, spelende kinderen rond het huis, en de buurman die besluit te boren op het meest ongelegen moment. Dit is waar de geluidsdichte cabine een uitkomst biedt. Met zijn superieure geluidsisolatie biedt het je een ongeëvenaarde sensatie van rust en stilte. Je kunt kiezen voor een BASIC, PRO, of EXCELLENT geluidsstudio als je bij voorkeur een geheel nieuwe studio wilt. Wil je dit niet, dan kun je ook kiezen voor een occasion geluidsstudio kopen. Je hebt dan voor een fractie van de prijs een zo goed als nieuwe studio die ook voorafgaand aan verkoop gecheckt is op defecten of mankementen.

Naadloze integratie met je woonkamer of kamer in huis

De ontwerpen zijn vaak compact en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in je woonkamer, studeerkamer of zelfs slaapkamer. Bovendien is het de perfecte oplossing voor degenen onder ons die niet de luxe hebben van een extra kamer om in te richten als kantoor of studio. Je kunt een geluidsstudio zowel gebruiken als thuiswerkplek, hobbykamer of als privébioscoop. The sky is the limit. Een geluidscabine is dus multifunctioneel en binnen een dag gezet. Kortom: een slimme investering voor iedereen die graag rust in de tent wil!

 

https://esmono.nl/