Wonen Vitaal
Image default
Doe-het-zelf

Een 20 ft container is de oplossing voor jouw opslagprobleem!

Een 20 ft container, of terwijl een 20 voet container is een standaard formaat zeecontainer die vaak gebruikt wordt voor internationaal transport van goederen. Met een lengte van circa 6,00 meter en een breedte van circa 2,00 meter biedt deze container ruimte voor ongeveer 22 kubieke meter. Een 20 ft container van Zelfbouwcontainer is een veelzijdige en betaalbare oplossing voor opslag- of werkruimte behoeften.

De voordelen van een 20 ft container

Als eerste is een 20 ft container erg ruim, hiermee beschikt u over genoeg ruimte, de container is volledig te personaliseren en wij bieden altijd de laagste prijs! Deze 20ft containers kunnen makkelijk gemonteerd en gedemonteerd worden, zo komen er ook geen extra arbeidskosten bij kijken. Het personaliseren van een container bestaat uit; kleur, hoeveelheid deuren en de locatie van de deuren. Het transport kunnen wij volledig regelen, maar de containers kunnen ook opgehaald worden bij ons op locatie in Bergschenhoek.

De verschillende mogelijkheden Het formaat van een 20 voet container is geschikt voor verschillende doeleinden. Ben jij een echte doe-het-zelver en hou jij van klussen in de tuin? Dan kan deze 20ft container uitstekend werken als werkruimte waar jij je gang kan gaan!

Extra opslag nodig? Deze ruime container is uitstekend te gebruiken voor de grote opslag. Denk hierbij aan de opslag van; fietsen, scooters, gereedschap en afvalcontainers.

20ft barcontainer

Naast de standaard containers bieden wij ook 20ft barcontainers, de barcontainers beschikken over één of meerdere luifels. Deze 20 voet container heeft nog meer mogelijkheden dan een standaard 20 ft container, de barcontainer zorgt voor een gezellige sfeer in de tuin, op werk of bij de sportvereniging! . Deze 20ft containers zijn speciaal ontworpen om te worden omgebouwd tot functionele en stijlvolle bar.

De barcontainer beschikt over de opslagmogelijkheden die een standaard container ook heeft, want als de luifels gesloten worden is het een standaard 6×2 container. Zodra de luifels open gaan kan de bar container gebruikt worden als uitgiftepunt.

Accessoires

Heb je behoefte aan op maat gemaakte stellingen? Of aan verschillende beugels en hangers? Deze accessoires bieden wij ook aan, dit is extra invulling, al deze accessoires is speciaal gemaakt voor de FOCO containers.

20 ft container kopen?

Als je op zoek bent naar een ruime opslag? Of naar een gezellige bar? Dan is een 20 ft (bar) container wat voor jou! Twijfel je of dit kan helpen in jouw opslagprobleem? Neem contact op met onze ervaren medewerkers en zij voorzien jouw van hun expertise. Vul hier het contactformulier in.

https://www.zelfbouwcontainer.nl/