Wonen Vitaal
Image default
Deur kozijn raam trap

Ontdek de mogelijkheden voor een vliegengordijn voor je deur

“Hello summer, goodbye insects!” – zo luidt de slogan van Torresol. Je bestelt bij deze vliegenweringspecialist dan ook een hoogwaardig vliegengordijn voor jouw deur. Zo geniet je heel de zomer van een huis dat vrij is van insecten. Zeker wanneer je kiest voor een gordijn dat voorzien is van magneten, hebben muggen, vliegen en wespen geen schijn van kans. Ontdek de vele mogelijkheden bij deze fabrikant én distributeur van vliegenwering in de webshop of bij een van de 250 verkooppunten in Nederland!

De voordelen van de producten van deze vliegenweringspecialist

Het is belangrijk om je woning regelmatig van frisse lucht te voorzien. Als je hiervoor de ramen of deuren openzet, zul je al snel last hebben van insecten in huis. Een vliegengordijn met gaas biedt hiervoor dé uitkomst. Bestel je dit vliegengordijn voor je deur bij Torresol? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Alle producten van deze vliegenweringspecialist zijn gemaakt op Nederlandse bodem. Hierdoor kan het bedrijf de hoogwaardige kwaliteit van de gordijnen garanderen;
  • Je hebt de keuze uit verschillende materialen en afmetingen, zodat er altijd een materiaalsoort is die aansluit bij jouw woning;
  • De magneetgordijnen sluiten automatisch na het in- en uitlopen. Zo hebben insecten geen kans;
  • Het materiaal laat licht door, waardoor je nog steeds geniet van voldoende licht in huis.

Bekijk het assortiment

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een vliegengordijn voor je deur? Bekijk dan het gehele assortiment op de website van Torresol. Hier vind je gordijnen van onder andere aluminium en kunststof. Bekijk je de gordijnen liever in het echt of heb je nog vragen? Bezoek dan een van de verkooppunten in jouw buurt of neem contact op met de klantenservice. De medewerkers adviseren je graag over het gordijn dat geschikt is voor jouw woning. Je vindt eenvoudig een verkooppunt met de store locator op de website.

https://www.torresol.nl/