Wonen Vitaal
Image default
Deur kozijn raam trap

Kunststof tuindeuren & kozijnen met 20 jaar garantie

Kunststof tuindeuren bij Qozijn

Mooie kunststof tuindeuren zijn een grote aanwinst voor iedere woning. Ze geven veel licht in een woning en dat is natuurlijk heel prettig. In de zomer kunt u er nog meer van genieten met openslaande tuindeuren in uw tuin. Bij Qozijn hebben we al vele mensen door het lang mogen blij maken met hoogwaardige kunststof deuren van topkwaliteit en voorzien van veiligheidskeurmerken.

Bij Qozijn leveren we onze kunststof terrasdeuren met HR+ beglazing, dat wil zeggen tweezijdig gelaagd glas, voor een uitstekende isolatie. Omdat de kans er (helaas) is dat iemand door een glazen tuindeur kan vallen gebruiken we speciaal veiligheidsglas dat opgespierd wordt zodat het geen kans van verschuiven heeft.

Kies de deur(en) van uw dromen

Omdat iedere woning weer helemaal anders is kunt u uw deuren helemaal naar wens samenstellen. Hierbij bieden we verschillende soorten tuindeuren aan, waaronder:

  • Natuurlijk de kunststof voordeuren – de binnenkomer van uw woning
  • Kunststof tuin- of achterdeuren
  • Gewone deuren voor in uw woning met zijlichten.
  • Dubbele (tuin)deuren voor uw terras of tuin

Op maat of standaard afmeting? Geen enkel probleem voor Qozijn. Want wij leveren altijd al onze kozijnen op maat af en afgestemd aan uw wensen. Welke kleur u ook kiest, wij leveren ze op tijd en volgens afspraak in de juiste afmetingen. Omdat we ze rechtstreeks inkopen bij de fabriek is niets onmogelijk!

Kunststof deuren op maat

Binnen de collectie van kunststof deuren kun je op verschillende manieren samenstellen. Wij maken alle kunststof deuren op maat en er zijn vele variaties mogelijk. Op onze instagram ( @qozijn_kunststofkozijnen ) kan iedereen zien welke projecten wij succesvol en naar alle tevredenheid hebben opgeleverd bij klanten door het hele land. Heeft u wellicht een eigen tekening of idee en wilt u deze aan ons voorleggen? Graag! Stuur ons de informatie toe en wij gaan voor u aan de slag met mooie kunststof deuren op maat.

Veilige kunststof tuindeuren kopen

Bij Qozijn verkopen we niet zomaar kozijnen. Onze kunststof kozijnen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veilig en duurzaamheid en dat maakt ze ook zo toekomstbestendig en duurzaam. Het is tenslotte een grote investering voor de toekomst en het verbeteren van uw wooncomfort is één van die belangrijkste redenen. Maar veiligheid is ook net zo belangrijk. Daarom zijn onze kunststof deuren voorzien van de volgende keurmerken:

  • SKG keurmerk
  • KOMO keurmerk
  • VKG keurmerk

Gratis offerte opvragen bij Qozijn

Bent u nieuwsgierig wat Qozijn voor u kan betekenen? Wilt u graag een prijsopgave voor nieuwe kunststof kozijnen? Stuur dan een mail naar info@qozijn.nl of bel ons via 085-8000269. Of vul ons online offerte formulier in en krijg binnen 24uur een prijsopgave voor uw project. Ons montageteam doet klussen in heel Nederland dus maakt u zich geen zorgen of wij uw opdracht kunnen aannemen. We zijn gevestigd in Hengelo (OV), Ridderkerk, Amsterdam en Nieuwekerka/d Ijssel.

Officieel Schuco en Veka dealer

Tot slot zijn we officieel dealer van Schüco en Veka. Gegarandeerde topmerken met een super reputatie als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Voor u als klant betekent dat 10 jaar garantie mét optie tot nog eens 10 jaar extra garantie tegen een meerprijs.

https://www.qozijn.nl/