Wonen Vitaal
Image default
Design en ontwerp

Op zoek naar een unieke eiken tafel?

Heb jij speciale wensen aan een eiken tafel? Zoek niet langer naar de perfecte tafel. Wij hebben de oplossing waardoor jij eenvoudig de perfecte tafel in je interieur kan hebben. Maak samen met een interieurexpert een eiken tafel op maat. Hierdoor kan jij jouw wensen omzetten in werkelijkheid en krijg je een echte eyecatcher in jouw interieur. Een interieurexpert staat je bij in het gehele proces zodat alles goed verloopt. Je kan eventueel samen sparren over het ontwerp. Zou je graag meer informatie willen over een eiken tafel op maat laten maken? We vertellen je graag meer. 

Van ontwerp tot realisatie 

Samen met een interieurexpert doorloop je een paar stappen zodat het ontwerp helemaal compleet is. De eerste stap is op een stijl te kiezen. Op basis van je stijl kan je ook meerdere stappen in het proces sneller voltooien. Hou je graag van een moderne stijl of industrieel? Wat helpt tijdens het kiezen van een stijl is om verschillende meubelen op te zoeken in de stijl en te kijken of het echt in je interieur past. De tweede stap is de juiste afmetingen kiezen. Zou je graag een grote en hoge tafel willen of liever een kleine en lage tafel? De laatste stap is om de materialen en de kleur uit te kiezen. Je hebt de keuze uit verschillende houtsoorten zoals eiken, walnoot en populier. 

De voordelen van een eiken tafel op maat 

  • Een tafel van eikenhout is erg duurzaam en gaat daarom ook jaren mee.  

  • Eiken is een hardhout waardoor de tafel makkelijk tegen een stootje kan. 

  • Een eikenhouten tafel is makkelijk te combineren in ieder interieur. 

Wil je graag meer houten meubels op maat? 

Zou je graag meer unieke meubelstukken in je interieur willen hebben? Gelukkig kan je meerdere houten meubels op maatlaten maken. Zo kan je bijvoorbeeld een tafelblad, een tv-meubel of een kast op maat maken. Zo hoef je niet langer te zoeken naar passend meubel in je interieur. Zou je graag willen beginnen of wil je meer informatie? Neem contact op met een interieurexpert. 

 

https://jelsanhout.nl/maatwerk/houten-meubels-op-maat/