Wonen Vitaal
Image default
Aanbiedingen

4 redenen waarom Led Strips niet mogen ontbreken in jouw tuin!

Iedereen wil graag dat zijn tuin er goed bij ligt. Wanneer je in de zomer gasten over de vloer krijgt, dan wil je ze graag kunnen verwelkomen in een sfeervolle tuin. Om ervoor te zorgen dat je tuin ook daadwerkelijk sfeervol is, kun je verschillende items toevoegen aan je tuin. Vaak denk je al snel aan het planten van perkjes of het vullen van bloembakken. Maar wist je dat je ook sfeer kunt creëren door gebruik te maken van LED strips 20 meter? Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

 

In één klap een andere uitstraling

Door verlichting toe te voegen aan je tuin zorg je in één klap voor een andere uitstraling. Je kunt er namelijk voor zorgen dat sommige items in je tuin extra verlicht worden. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde struik of boom die je erg mooi vindt. Door hier extra verlichting op te zetten, zorg je ervoor dat de boom meer opvalt dan tijdens daglicht.

 

Zit nooit meer in het donker

Daarnaast zorgt het ook voor een andere uitstraling omdat je zonder verlichting de tuin pikdonker is. Het kan soms zelf een beetje eng zijn wanneer je de tuin in kijkt zonder verlichting. Je kunt namelijk niks in de tuin zien en hebt geen idee wat waar staat. Door verlichting toe te voegen, zorg je ervoor dat de tuin er al een stuk gezelliger uitziet dan dat het er donker is.

 

Ga voor de sfeer die bij het moment past

Eén van de grootste voordelen van LED strips 20 meter is dat je ze van kleur kan veranderen. Zit je bijvoorbeeld heerlijk in de zomer te genieten van de warme avonden en wordt het langzaam donker? Dan kun je de strips aanzetten en ze een warme kleur geven. Zo lijkt het alsof het nog iets langer licht is. In de winter kun je ervoor kiezen om wat witter licht er op te zetten, zodat het ook echt winters lijkt ’s avonds.

 

Maak er een feestje van

Naast dat je voor warme en witte lichtkleuren kan kiezen, kun je ook voor kleuren kiezen zoals rood, geel en blauw. De strips kunnen niet alleen maar veranderen van kleur, maar ze kunnen ook in verschillende tempo’s en ritmes de kleuren weergeven.  Wanneer je bijvoorbeeld een feestje in de tuin geeft, kun je dus een disco effect creëren. Ideaal dus voor elke gelegenheid!